fbpx

Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen.
Muokattu 09.2.2024.

 

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Venehuolto Oy
Salorankatu 5-7
24240 Salo
Puh. 044 494 9930

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot

Suomen Venehuolto Oy
Sonja Riska
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 044 494 9912

 

3. Rekisterin nimi

Suomen Venehuolto Oy:n asiakas-, yhteistyö-, viestintä-, markkinointirekisteri sekä laiterekisteri.

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä ylläpidetään Suomen Venehuolto Oy:n olemassa olevien asiakas/yhteistyöyritysten ja yhteisöjen yhteyshenkilöiden tietoja.

Yhteystietoja käytetään asiakas- ja yhteistyösuhteiden hoidossa. Yhteystietoja käytetään myös asiakkaan tilaamien palvelujen tuottamiseen, ylläpitämiseen sekä viestintä- ja markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietoja käytetään myös asiakassuhteiden luomiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, uutisten ja muiden ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen sekä markkinoinnin ja sähköisten palvelujen kehittämiseen.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, www-sivustojen osoitteet, IP osoite, hankitun moottorin ja/tai perävetolaitteen malli- ja sarjanumero sekä veneen runkonumero.

Tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterissä olevat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään esim. verkkosivuston lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median kautta, asiakastapaamisista, sopimuksista ja erilaisissa tilanteissa, joissa asiakas itse luovuttaa tietojaan.

Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää myös väestörekisteriä ja julkisia lähteitä.

Puheluita voidaan myös nauhoittaa ja tallentaa toimeksiantojen vahvistamiseksi tai dokumentaatio-, laaduntarkkailu- ja kehitystarkoituksiin. Turvallisuussyistä toimipisteissämme voi olla valvontakameroita.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tallennamme uusien Volvo Penta moottorien ja vetolaitteiden asiakastiedot (nimi, osoite, puh.nro, s-postiosoite) ja moottorien ja vetolaitteiden sarjanumerot sekä veneen runkonumerot Volvo Ab:n rekisteriin, huolto- ja varaosakyselyjen, takuuasioiden selvittelyä, vikakampanjoiden tiedottamista sekä markkinointitarkoituksia varten. Volvo Ab:n tietosuojan menettelytapaan voi tutustua osoitteessa: www.volvogroup.com/Privacy

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ilman asiakkaan hyväksyntää.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle ja ainoastaan niille, joiden työnkuvaan henkilötietojen käsittely kuuluu. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä hyviä tietoturvalaitteita, -ohjelmistoja ja -käytäntöjä hyödyntäen.

 

10. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeuksia Suomen Venehuolto Oy:n hallussa oleviin henkilötietoihin liittyen:

 

Oikeus pyytää pääsyä omiin henkilötietoihin ja niiden tarkastaminen

Rekisteröidyllä on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö rekisteröidyn henkilötietoja.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa ja nähdä itseään koskevat tiedot ja pyynnöstä oikeus saada tiedot kirjallisesti tai sähköisessä muodossa.

 

Oikeus pyytää korjausta virheellisiin tai puutteellisiin tietoihin

Jos tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen korjaamista, ellei lainsäädäntö sitä rajoita.

 

Oikeus pyytää tietojen poistamista

Rekisteröidyllä on voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukainen oikeus vaatia tietojensa poistamista.

 

Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä

Rekisteröidyllä on tietosuojalainsäädännön määrittämien edellytysten mukaisesti oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista.

 

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä oikeutetun etumme perusteella

Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käyttöä tietynlaiseen käsittelyyn. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramarkkinointia varten.

 

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Rekisteröidyllä on voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus vaatia tietojensa siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle.

 

11. Henkilötietojen säilyttäminen

Suomen Venehuolto Oy säilyttää henkilötietoja niin pitkään, kuin on tarpeellista tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei lainsäädäntö velvoita säilyttämään henkilötietoja pidempään, tai ellei yhtiö tarvitse tietoja oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai oikeusvaateelta puolustautumiseksi.

Suomen Venehuolto Oy voi lainsäädännön edellytysten mukaisesti käyttää rekisteröidyn henkilötietoja markkinointiin asiakassuhteen päätyttyä, tai jos rekisteröity on antanut yhteystietonsa jotain muuta kautta.

Henkilötietoja käsitellään asiakas- ja sopimussuhteen voimassaolon ajan ja tarpeellinen aika asiakas- ja sopimussuhteen päättymisen jälkeen. Henkilötietoja säilytetään kuitenkin enintään 10 vuotta sen jälkeen kuin peruste henkilötietojen käsittelyyn poistuu.

Säilytysajoissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä

Kun henkilötietoa ei enää tarvita edellä määritellyllä tavalla, tiedot poistetaan tai muutetaan sellaiseen muotoon, ettei henkilö ole niistä suoraan eikä epäsuorasti tunnistettavissa.

 

12. Oikeuksien toteuttaminen

Rekisteröityjen oikeuksia koskevat pyynnöt lähetetään sähköpostitse osoitteeseen info[@]suv.fi

Pyyntöön vastataan kohtuullisessa ajassa ja mahdollisuuksien mukaan 30 päivän kuluessa pyynnön esittämisestä. Vastaus toimitetaan henkilön lähimpään toimipisteeseen, josta henkilö saa tiedot todistettuaan henkilöllisyytensä.

Jos rekisteröidyn pyyntöön ei voida suostua, kieltäytymisestä ilmoitetaan rekisteröidylle. Suomen Venehuolto Oy voi kieltäytyä pyynnöstä (kuten tietojen poistamisesta), lakisääteisen velvoitteen tai yhtiön lakisääteisen oikeuden johdosta, kuten esimerkiksi palveluihin liittyvä velvoite, riita-asia tai vaade.

Sähköistä suoramarkkinointia koskevan suostumuksen voi peruuttaa tai antaa suoramarkkinointia koskevan kiellon ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, mikäli rekisteröity katsoo, että hänen henkilötietojaan on käsitelty voimassa olevan lainsääsäädännön vastaisesti.

 

Evästekäytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä siihen laitteeseen, jolla näitä sivuja luet.

 

1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi, kun otat yhteyden verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen.

 

2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat laitteesi palatessasi sivustolle uudelleen. Evästeet muistavat sivustolla aikaisemmin tekemiäsi valintoja ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy mm. tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

 

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

 

4. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

 

Verkkosivujen käyttöehdot

Lue lisää verkkosivujen käyttöehdoista ja evästeistä täältä.

 

 

Volvo Penta Helsinki

Veneentekijäntie 9, 00200 Lauttasaari
HELSINKI, Suomi, Finland

Varaosamyynti / Spare Parts
TEL: +358 (0) 44 494 9930

Huolto / Service / Workshop
TEL: +358 (0) 44 494 9920

Moottorimyynti / Engine Sales
TEL: +358 (0) 44 494 9910

Varasto / Stock
TEL: +358 (0) 44 494 9940

 

Aukioloajat

Aukioloaikamme löydät täältä. Tarkistathan myös poikkeavat aukioloajat.

 

Tee-se-itse-oppaat

VOLVO PENTA -TEE-SE-ITSE-OPPAAT

 

Tallenna
Evästeiden käyttäjäasetukset
Käytämme evästeitä tuottaaksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Jos et hyväksy evästeitä, sivustomme ei välttämättä toimi haluamallasi tavalla.
Hyväksy kaikki
Hylkää kaikki
Lue lisää
Google Analytics
Google Analytics
Hyväksy
Hylkää
Analyyttiset
Työkaluja, joilla analysoidaan tietoja verkkosivuston tehokkuuden mittaamiseksi ja sen toiminnan ymmärtämiseksi.