fbpx

Uuden Volvo Penta -merimoottorin hankkiminen on edullista ja helppoa. Ota yhteyttä moottorimyyntiimme niin suunnitellaan sinulle yhdessä parhaiten sopiva ratkaisu.

Volvo Penta on maailman johtava moottoreiden ja täydellisten voimapakettien valmistaja sekä meri- että teollisuuskäyttöön. Volvo Pentalle tärkeitä asioita ovat aina olleet laatu, luotettavuus, käytön taloudellisuus. Moottoreiden tehot kattavat alueen 10-900 hv.

Moottorimyynti / Engine Sales
TEL: +358 (0) 44 494 9910,
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Veneentekijäntie 9, 00210 Lauttasaari
HELSINKI, Suomi, Finland

Tuotteillamme on puhtaan innovatiivinen ja kilpailukykyinen Volvo Penta -imago. Tavoitteemme saavuttaaksemme olemme sitoutuneet tuottamaan laatua, turvallisuutta ja luotettavuutta sekä huomioimaan ympäristön - samaan tapaan kuin koko Volvo-yhtymä. Perusarvojamme ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys. Nämä arvot ovat merkittävässä asemassa koko organisaatiossamme, tuotteissamme ja työskentelytavoisamme. Volvo Pentan perusarvot ohjaavat uusien tuotteiden kehitystyötä, mutta myös sitä, kuinka palvelemme asiakkaitamme ja yhteiskuntaa.

Volvo Pentan huvikäytön merituotteilla 2+3 vuoden takuu!

Ensimmäisen kahden käyttövuoden tai käyttötuntirajan kuluessa uusi Volvo Pentan rajoitettu kansainvälinen takuu tarjoaa kokonaisen tuotteen viallisten osien korjausta tai vaihtoa. Moottoreiden ja vaihteistojen takuu on 2 vuoden pituinen tai käyttötuntien pituinen, lyhimmän ollessa määräävä.

Pääkomponentit saavat lisäsuojaa jopa 3 vuoden takuulla, joka on voimassa, kun ensimmäinen takuujakso on päättynyt. Tämä tarjoaa veneiden omistajalle lisäturvaa. Moottoreiden ja IPS:ien pääkomponenttien määritelmät näet takuuohjeesta.

Lue lisää 2+3 vuoden takuusta >

Lisätietoja