fbpx

Dieselgeneraattorit

Tuomme maahan, huollamme ja asennamme Espanjassa jo yli 25 vuoden ajan valmistettuja Inmesol-merkkisiä dieselgeneraattoreita, verkonvaihtokytkimiä, valaisintorneja ja muita Inmesolin tuotteita. Generaattorit ovat saatavilla monien tunnettujen dieselmoottorivalmistajien moottoreilla kuitenkin hieman generaattorin koosta riippuen. Moottorimerkkeinä ovat tarjolla mm. Volvo Penta, Deutz, Kohler, Mitsubishi, Perkins, MTU, Honda ja FPT.

Generaattorimerkeistä yleisimpiä ovat Mecc-Alte ja Stamford. Käyttöpaneli on englantilaisen Deep Sea:n valmistama ja se on helposti ohjelmoitavissa eri käyttötarkoituksiin sopivaksi.

Generaattorit kattavat tehoalueen 3-1 800 kWe ja ne voidaan jakaa karkeasti neljään pääryhmään.

Pienimmät generaattorit ovat avoimia ns. kannettavia malleja, jotka voidaan varustaa myös pyöräsarjoilla. Pienempiä ja keskikoisia generaattoreita on saatavilla sisäasennukseen tarkoitettuina avoimina koneikkoina tai omalla säänkestävällä äänieristyskotelolla, seisontalämmityksellä ja runkoon asennetulla polttoainetankilla varustettuna. Isoimmat generaattorit voidaan toimittaa sisäasennukseen sopivina avoimina koneikkoina tai 20”-40” merikonttiin asennettuina lämmityksellä ja polttoainesäiliöillä varustettuina siirrettävinä yksiköinä. Neljäs pääryhmä ovat vuokrauskäyttöön tarkoitetut generaattorit, joissa on huomioitu erityisesti vuokraustoiminnan erityisvaatimukset kuten kestävyys, siirrettävyys, hiljaisuus ja pitkä toiminta-aika yhdellä tankkauksella. Osa generaattoreista voidaan myös toimittaa traileriin asennettuna hinattavana laitteena.

Tästä linkistä pääset valmistajan sivuille, joilla voit helposti tutustua vaihtoehtoihin käyttötarkoituksen, tehon tai moottorimerkin mukaan.

Tai ota yhteyttä, niin määritetään yhdessä tarpeeseenne sopivin ratkaisu: inmesol[a]suv.fi tai 044 49 499 20