fbpx

Rekrytointi

Hae meille töihin!

Kasvavana yrityksenä haemme jatkuvasti lisää henkilöitä työskentelemään Korjaamon, Varaosien sekä Logistiikan että Myynnin eri tehtävien parissa.

Nopeiten pystymme työllistämään korjaamollamme sähkömiehen ja mekaanikon/asentajataustan omaavia henkilöitä tai henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta venealasta. Kokemus erilaisista ajoneuvojen ja teollisuuden sähköjärjestelmistä, moottoreista, veneistä, moottoreiden polttoaine-ja sähköjärjestelmistä, veneiden tai ajoneuvojen sähkötöistä ja veneiden käsittelystä katsotaan aina hakijan eduksi.

Lisäksi suomen- ja englanninkielen osaaminen on välttämätöntä. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, niin voit lähestyä meitä helpoiten lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen info(a)suv.fi. Lisätietoja voit kysyä soittamalla 044 49 499 11 tai sähköpostilla mirko(a)suv.fi

 

Suomen Venehuolto Oy toimii Volvo Penta Centerinä Helsingin Lauttasaaressa.

Asiakaskuntamme muodostuu yksityisistä veneilijöistä, jälleenmyyjistä, viranomaisista, venekauppiaista sekä muista merenkulun ja venealan ammattilaisista. Kaikki Suomen Venehuolto Oy:n ydintoiminnot ovat ISO 9001:2015 ja 14001:2015 standardien mukaisia ja DNV GL:n sertifioimia.

Toimimme keskuskorjaamona ja maahantuojana Volvo Penta merimoottoreille, vetolaitteille ja niiden varaosille. Tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla myös 28 virallisen Volvo Penta-jälleenmyyjämme kautta ympäri Suomen.

Suomen Venehuolto Oy:n taloustiedot voit nähdä tästä linkistä. Tiedot tuottaa Asiakastieto Oy.