fbpx

Rekrytointi

Hae meille töihin!

Kasvavana yrityksenä haemme jatkuvasti lisää henkilöitä työskentelemään Korjaamon, Varaosien sekä Logistiikan että Myynnin eri tehtävien parissa.

Nopeiten pystymme työllistämään korjaamollamme sähkömiehen ja mekaanikon/asentajataustan omaavia henkilöitä tai henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta venealasta. Kokemus erilaisista ajoneuvojen ja teollisuuden sähköjärjestelmistä, moottoreista, veneistä, moottoreiden polttoaine-ja sähköjärjestelmistä, veneiden tai ajoneuvojen sähkötöistä ja veneiden käsittelystä katsotaan aina hakijan eduksi.

Lisäksi suomen- ja englanninkielen osaaminen on välttämätöntä. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, niin voit lähestyä meitä helpoiten lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen info(a)suv.fi. Lisätietoja voit kysyä soittamalla 044 49 499 11 tai sähköpostilla mirko(a)suv.fi

 


 

Suomen Venehuolto Oy hakee työntekijää

 

...varaosamyynnin ja korjaamotoiminnan eri tehtäviin Lauttasaaren toimipisteeseemme. Kaikenlainen kokemus asiakaspalvelutehtävistä, varaosamyynnistä, korjaamotöistä ja veneistä katsotaan hakijoille eduksi, mutta ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Suomen- ja englanninkielen osaaminen on välttämätöntä. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii sekä hyviä sosiaalisia että asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta alaan. Annamme työssä tarvittavan perehdytyksen Volvo Pentan ja Yamahan tuotteisiin.

Oman parkkipaikan lisäksi tarjoamme kahvikoneen vapaan käytön ja mukavan työporukan

  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työn kesto: vakituinen
  • Palkka työsuhteen alussa: 2 100,00 Eur / kk
  • Hakemukset: mirko(a)suv.fi

 

Suomen Venehuolto Oy toimii Volvo Penta Centerinä Helsingin Lauttasaaressa ja työllistää tällä hetkellä 17 omaa työntekijää. Toimimme keskuskorjaamona ja maahantuojana Volvo Penta -merimoottoreille, -vetolaitteille ja niiden varaosille. Tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla 31 virallisen Volvo Penta -jälleenmyyjämme kautta ympäri Suomen. Suomen Venehuolto toimii lisäksi Yamahan merkkihuoltona Lauttasaaressa.

ISO9001 ja 14001 standardien mukainen toiminnanohjausjärjestelmämme on sertifioitu DNV GL:n toimesta.

Asiakaskuntamme muodostuu yksityisistä veneilijöistä, jälleenmyyjistä, viranomaisista, venekauppiaista sekä muista merenkulun ja venealan ammattilaisista.

 


 

Suomen Venehuolto Oy toimii Volvo Penta Centerinä Helsingin Lauttasaaressa

 

Asiakaskuntamme muodostuu yksityisistä veneilijöistä, jälleenmyyjistä, viranomaisista, venekauppiaista sekä muista merenkulun ja venealan ammattilaisista. Kaikki Suomen Venehuolto Oy:n ydintoiminnot ovat ISO 9001:2015 ja 14001:2015 standardien mukaisia ja DNV GL:n sertifioimia.

Toimimme keskuskorjaamona ja maahantuojana Volvo Penta merimoottoreille, vetolaitteille ja niiden varaosille. Tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla myös 28 virallisen Volvo Penta-jälleenmyyjämme kautta ympäri Suomen. Suomen Venehuolto Oy:n taloustiedot voit nähdä tästä linkistä. Tiedot tuottaa Asiakastieto Oy.

 

 

Volvo Penta Center Helsinki

Veneentekijäntie 9, 00200 Lauttasaari
HELSINKI, Suomi, Finland

Varaosamyynti / Spare Parts
TEL: +358 (0) 44 494 9930

Huolto / Service / Workshop
TEL: +358 (0) 44 494 9920

Moottorimyynti / Engine Sales
TEL: +358 (0) 44 494 9910

Varasto / Stock
TEL: +358 (0) 44 494 9940

 

Aukioloajat

Tarkista täältä poikkeavat aukioloajat.

Katso aukioloaikamme täältä.

 

VOLVO PENTA -TEE-SE-ITSE-OPPAAT