fbpx

Rekrytointi

Hae meille töihin!

Kasvavana yrityksenä haemme jatkuvasti lisää henkilöitä työskentelemään korjaamon, varaosien sekä logistiikan että myynnin eri tehtävien parissa.

Nopeiten pystymme työllistämään korjaamollamme sähkömiehen ja mekaanikon/asentajataustan omaavia henkilöitä tai henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta venealasta. Kokemus erilaisista ajoneuvojen ja teollisuuden sähköjärjestelmistä, moottoreista, veneistä, moottoreiden polttoaine- ja sähköjärjestelmistä, veneiden tai ajoneuvojen sähkötöistä ja veneiden käsittelystä katsotaan aina hakijan eduksi.

Lisäksi suomen- ja englanninkielen osaaminen on välttämätöntä. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, niin voit lähestyä meitä helpoiten lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen info(a)suv.fi. Lisätietoja voit kysyä soittamalla 044 49 499 11 tai sähköpostilla mirko(a)suv.fi

 


 

Korjaamo- ja huoltotoimintamme kasvaessa Suomen Venehuolto hakee työntekijöitä kahteen venemekaanikon tehtävään.

 

Mekaanikkojen työtehtävät muodostuvat Volvo Pentan diesel- ja bensiinimoottoreiden, vetolaitteiden, Yamahan perämoottoreiden sekä veneiden eri järjestelmien huolto-, vianetsintä- ja korjaustehtävistä. Lisäksi on mahdollista työskennellä drive in-venehuoltomme tai venesähkötöiden parissa.

Suomen Venehuollolla on Lauttasaaressa drive in -venehuolto, johon asiakkaamme voivat tulla ilman ajanvarausta huollattamaan veneensä, korjauttamaan pienempiä vikoja tai nostamaan veneen ylös tarkistuksia / puhdistusta varten.

Kokemus erilaisista moottoreista, veneistä, moottoreiden polttoaine- ja sähköjärjestelmistä, veneiden tai ajoneuvojen sähkötöistä ja veneiden käsittelystä katsotaan hakijoille eduksi. Suomenkielen ja englanninkielen osaaminen on välttämätöntä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii motivaatiota, oma-aloitteisuutta, kiinnostusta erilaisiin veneisiin sekä hyviä sosiaalisia että asiakaspalvelutaitoja.

Annamme työssä tarvittavan erikoiskoulutuksen. Kentällä tapahtuvan liikkuvan huoltotyön suorittamiseksi tarjoamme työntekijän käyttöön täysin varustellun huoltoauton, jonka ajamiseen riittää B-kortti. Lisäksi tarjoamme oman parkkipaikan, kahvikoneen vapaan käytön ja mukavan työporukan.

  • Työpaikkojen määrä: 2
  • Työn kesto: vakituinen
  • Palkka: 2 000 – 4 000 €/kk
  • Hakemukset ja lisätietoja: ville[a]suv.fi, 044 494 99 21

 


 

Suomen Venehuolto Oy toimii Volvo Penta Centerinä Helsingin Lauttasaaressa

 

Suomen Venehuolto Oy toimii Volvo Penta Centerinä Helsingin Lauttasaaressa. Toimimme keskuskorjaamona ja maahantuojana Volvo Pentan merimoottoreille, vetolaitteille ja niiden varaosille. Tämän lisäksi toimimme Yamahan merkkihuoltona. Tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla myös 32 virallisen Volvo Penta -jälleenmyyjämme kautta ympäri Suomen. Asiakaskuntamme muodostuu yksityisistä veneilijöistä, jälleenmyyjistä, viranomaisista, venekauppiaista sekä muista merenkulun ja venealan ammattilaisista.

Kaikki Suomen Venehuolto Oy:n ydintoiminnot ovat ISO 9001:2015 ja 14001:2015 standardien mukaisia ja DNV GL:n sertifioimia.

Suomen Venehuolto Oy:n taloustiedot voit nähdä tästä linkistä. Tiedot tuottaa Asiakastieto Oy.

 

 

Volvo Penta Center Helsinki

Veneentekijäntie 9, 00200 Lauttasaari
HELSINKI, Suomi, Finland

Varaosamyynti / Spare Parts
TEL: +358 (0) 44 494 9930

Huolto / Service / Workshop
TEL: +358 (0) 44 494 9920

Moottorimyynti / Engine Sales
TEL: +358 (0) 44 494 9910

Varasto / Stock
TEL: +358 (0) 44 494 9940

 

Aukioloajat

Tarkista täältä poikkeavat aukioloajat.

Katso aukioloaikamme täältä.

 

VOLVO PENTA -TEE-SE-ITSE-OPPAAT